(078) 843 8484

Salon Papendrecht

Vrijheer van Eslaan 4
3353 TN Papendrecht

Naast de Anne Frank school

T: (078) 843 8484
E: info@kapperfred.nlDi:
Wo :
Do: 
Vr : 
Za : 

Oneven weken:

09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 21:00
09:00 - 18:00
09:00 - 12:00

Even weken:

gesloten
gesloten
09:00 - 21:00
09:00 - 18:00
09:00 - 12:00

KLEURGARANTIE

Je haarkleur ziet er geweldig uit en dat wil je uiteraard graag zo houden!

 Jij hebt een (chemische) behandeling van je haar bij mij gehad en ik wil graag dat je hier zo lang mogelijk plezier van hebt. Daarom geef ik je enkele tips voor het behoud en de verzorging van je haar. Ik geef je een garantie op de behandeling, echter alleen wanneer voor de verzorging van je haar mijn professionele haarverzorgingsproducten van NYCE cosmetics wordt gebruikt. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezondheid van het haar en de kwaliteit van de behandeling te garanderen. Zonder gebruik van deze producten kan ik je helaas geen garantie geven op de haarkleuring.    

  1. Wacht minimaal 24 uur met het wassen van je haar na een behandeling, liever ook niet uitspoelen. Ik heb tijdens de behandeling je haar geseald met een speciaal masker en/of een treatment waardoor de haarschubben zijn gesloten. Door gebruik van shampoo en/of warm water worden deze haarschubben weer geopend en zal de zorgvuldig gezette kleur eerder loslaten. 
  2. Luister goed naar het advies over welke producten het beste voor jou geschikt zijn en volg deze nauwgezet op. Ik lever een op maat gemaakt advies, waarbij er wordt gekeken naar de behoefte en de kwaliteit van jouw haar. 
  3.  Gebruik enkel de professionele haarverzorgingsproducten van NYCE cosmetics. Deze bevatten in tegenstelling tot andere producten geen siliconen. Dit is een groot voordeel, want synthetische siliconen zijn niet-wateroplosbaar, waardoor het laagje om het haar steeds dikker wordt en het haar uiteindelijk zal worden verstikt. De hoofdhuid wordt vet, het haar wordt zwaar en het kan hierdoor zelfs uitvallen. De siliconen zorgen ervoor dat het haar tot maximaal een uur goed en zacht aanvoelt. Onze producten zorgen daarentegen voor een langwerkend goede gezondheid en gevoel van het haar. 
  4. De PH-waarde van mijn producten is hetzelfde als die van je huid en nagels. Hierdoor wordt de vochtbalans in stand gehouden en het kleurbehoud verlengd.
  5. Alle professionele haarverzorgingsproducten van NYCE cosmetics bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten, in een hoge concentratie. Hierdoor heb je slechts weinig van een product nodig voor een wasbeurt en verzorging van je haar. 
  6. De meeste niet-professionele producten bevatten veel alcohol. Dit zorgt ervoor dat het haar snel uitdroogt en de kleur in een flinke mate zal teruglopen. 
  7.  De producten van NYCE cosmetics sluiten de haarschubben beter, dan bij de drogist en supermarkt verkrijgbare producten doen. Hierdoor blijft de kleur van je haar aanzienlijk langer mooi. Een professioneel product lijkt duurder, maar levert veel op!

Ik zie je graag als tevreden klant de deur uit gaan, maar zie je nog veel liever als tevreden klant terugkomen!

Info NYCE cosmetics

Vriendinnenbon

 Ben je bij mij in de salon geweest en ben je tevreden? 
Zeg het voort! Neem dan bij je bezoek een Vriendenkaart mee. Deze kaart geef je aan een vriend(in) die ook wel eens bij mij op de stoel mag zitten. Vul op deze kaart wel eerst je eigen naam in. Als je vriend(in) dan mijn salon bezoekt krijgt hij of zij 25 % korting op de eerste behandeling. Maar ook jij als aanbrenger van een nieuwe klant krijgt bij je eerstvolgende bezoek 25% korting op je behandeling., als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant. 

Voorwaarden:


Je mag zoveel vriendenkaarten weggeven als jij wil. Voor iedere nieuw aangebrachte klant ontvang je weer de korting op je volgende bezoek.