Online afspreken

Fred
 Schoonewelle

kapper /    haarvormgever

Fred
 Schoonewelle

Over Fred

Ik ben Fred Schoonewelle en heb bijna 40 jaar ervaring in het mooie kappersvak, waarvan 28 jaar als saloneigenaar. Na mijn verhuizing naar Papendrecht en de sluiting van mijn salon in zwartsluis, Heb ik 2 jaar gewerkt als kleurspecialist bij een kappersgroothandel. 
Maar het begon toch weer te kriebelen en vandaar dat ik nu ook weer een kleine maar gezellige salon aan huis heb geopend.  Daar werk ik nu alweer een 3 jaar met veel plezier 5 dagen per week.

Wat ik doe

In de salon knip ik zowel dames als heren. Omdat ik alléén werk en ik mijn afspraken het liefst ruim in plan heb ik alle tijd voor je. Hierdoor heb ik de tijd om je kapsel de aandacht te geven die het verdiend.   Uiteraard krijg je van mij altijd een eerlijk advies en wordt je behandelt met die producten en kleuringen die voor jou haar het meest geschikt zijn. 
Wil je graag vooraf weten wat mijn prijzen hiervoor zijn? Kijk dan op mijn prijslijst.
In de salon werk ik metnatuurlijke én milieuvriendelijke  producten die met respect voor mens, dier en milieu worden geproduceerd.  De producten zijn zoveelmogelijk biologisch of plantaardig.    Zo zijn sommige producten zijn verpakt in bio-plastics. en anderen in gerecycelde materialen.  Ook worden ze geproduceerd met herbruikbare energie. 
 Kijk op de pagina voor de producten voor meer info hierover.

Wie is Fred
uitleg online agenda
Kleurgarantie
Info Papendrecht
Info Zwartsluis
Prijslijst
undefined