Online afspreken

KLE​UR
GARANTIE

Jij hebt een (chemische) behandeling van je haar bij mij gehad en ik wil graag dat je hier zo lang mogelijk plezier van hebt. 
Daarom geef ik je enkele tips voor het behoud en de verzorging van je haar. Volg je deze aanbevelingen dan garandeer ik een lang behoud van je kleur.

Ik geef je een garantie op de behandeling, echter alleen wanneer voor de verzorging van je haar mijn professionele verzorgingsproducten van Bhave of Four Reasons wordt gebruikt. 
Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezondheid van het haar en de kwaliteit van de behandeling te garanderen. 
Zonder gebruik van deze producten kan ik je helaas geen garantie geven op de haarkleuring. 

Overzicht producten

Tips voor het beste kleurbehoud

  1. Wacht minimaal 24 uur met het wassen van je haar na een behandeling, liever ook niet uitspoelen. Ik heb tijdens de behandeling je haar geseald met een speciaal masker en/of een treatment waardoor de haarschubben zijn gesloten. Door gebruik van shampoo en/of warm water worden deze haarschubben weer geopend en zal de zorgvuldig gezette kleur eerder loslaten.
  2. Luister goed naar het advies over welke producten het beste voor jou geschikt zijn en volg deze nauwgezet op. Ik lever een op maat gemaakt advies, waarbij er wordt gekeken naar de behoefte en de kwaliteit van jouw haar.
  3. Gebruik enkel professionele haarverzorgings producten. Deze bevatten in tegenstelling tot andere producten geen of minder siliconen. Dit is een groot voordeel, want synthetische siliconen zijn niet-wateroplosbaar, waardoor het laagje om het haar steeds dikker wordt en het haar uiteindelijk zal worden verstikt. De hoofdhuid wordt vet, het haar wordt zwaar en het kan hierdoor zelfs uitvallen. De siliconen zorgen ervoor dat het haar tot maximaal een uur goed en zacht aanvoelt. Onze producten zorgen daarentegen voor een langwerkend goede gezondheid en gevoel van het haar.
  4. De PH-waarde van mijn producten is hetzelfde als die van je huid en nagels. Hierdoor wordt de vochtbalans in stand gehouden en het kleurbehoud verlengd.
  5. Alle professionele haarverzorgingsproducten in mijn salon bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten, in een hoge concentratie. Hierdoor heb je slechts weinig van een product nodig voor een wasbeurt en verzorging van je haar.
  6. De meeste niet-professionele producten bevatten veel alcohol. Dit zorgt ervoor dat het haar snel uitdroogt en de kleur in een flinke mate zal teruglopen.
  7. De producten uit de salon sluiten de haarschubben beter, dan bij de drogist en supermarkt verkrijgbare producten doen. Hierdoor blijft de kleur van je haar aanzienlijk langer mooi.
  8. Een professioneel product lijkt duurder, maar levert veel op!
Wie is Fred
uitleg online agenda
Kleurgarantie
Info Papendrecht
Info Zwartsluis
Prijslijst