06 43578727
Online agenda

Veggie Dust

Een op planten gebaseerde kleur behandeling, met een verzorgend effect dankzij de mix van natuurlijke actieve ingrediënten en aromatische kruiden.

Een natuurlijke, kleurende behandeling.

Met 100% plantaardige ingrediënten. Geeft een intensieve glans behandeling aan het haar dankzij de 3 verschillende kleur-nuances. Bevat alléén planten en water!

Verzorgend voor handen én voor de hoofdhuid.

Ideaal als een zuurstof herstellende anti-aging behandeling voor uw handen én als een ontgiftende DETOX behandeling voor de hoofdhuid dankzij de zeer verzorgende “Neutrale Mix”

Herstellende behandeling

Geeft een intensieve en diepe verzorging aan het haar. Al na de eerste behandeling voelt het haar gevoed en gezonder aan. Voller en volumineuzer haar, zowel met de kleurende als ook met de verzorgende behandeling.

Veggie Dust ingrediënten

Veggie Dust bestaat uit een mix van natuurlijk actieve ingrediënten en aromatische kruiden. Hieronder vind je de verschillende soorten en hum werkingen. 

lawsonia inermis

Oude plant met kleur- en verzorgings-seigenschappen

walnoot-schil:

Bevordert de celvernieuwing en beschermt de schubbenlaag

Arnica montana

(arnica) Kalmerende eigenschappen

Glycine soja

Herstructureerd de vezels en geeft nieuw leven aan het haar

Althea officinalis

(heemst)Zijn kalmerende eigenschappen verlichten de huid roodheid

Alfalfa

Zuiverend, voedend en rijk aan kostbare natuurlijke mineralen

Gerst

Verzachtend, herstructureert en biedt natuurlijke bescherming

Tilia

(linde) rustgevend en verzachtend

4 verschillende nuances

Veggie dust is verkrijgbaat in 3 verschillende kleuren en één neutrale uitvoering. Het eind resultaat van de haarkleur is ondermeer afhankelijk van de eigen kleurhoogte. Omdat Veggie Dust geen amonia en waterstofperoxide bevat is het niet mogelijk om het haar er lichter mee te kleuren. Bekijk onderstaande video's om een indruk te krijgen van het mooie product

Chat openen